Hier onder kan je een reactie plaatsen, het kan gewoon een lief berichtje zijn maar ook een ervaring die je met mij hebt als medium of leraar van je cursus.

Reactie plaatsen

Reacties

Sven
17 dagen geleden

Vandaag voor het eerst bij Marcel geweest. Het was erg fijn en gaf met het gevoel dat eindelijk iemand mij begrijpt.. Ik heb ontzettend goed mijn verhaal kunnen doen en ik heb inzichten gekregen die ik hiervoor echt nog nooit had gezien. Enorm mooie ervaring!

Mary Broekhoff Hehalatu
5 maanden geleden

Marcel zo n jaar of 3 voor het eerst gesproken. Vandaag een mooie reading gekregen. Sluit aan mijn proces waar ik nu inzit...moeilijk maar het geeft mij weer een perspectief om verder te gaan....Marcel, vriendelijk, duidelijk en een mooie man met z'n hart op de goede plek.

Dankjewel Marcel 🌹🙏

Sofie
6 maanden geleden

Dankjewel Marcel! Ach, hoe fijn, ben echt zeer blij met de Reading. Hier heb ik iets aan. Mooie heldere duiding! En ook voor mij duidelijk dat jij de benoeming medium waardig bent. Ik schrijf dit niet om je een pluim op je hoed te steken, dat heb jij niet nodig. Maar ik was wel op zoek naar iemand zoals jij. Nu weet ik tot wie ik me in alle rust kan wenden voor een vraag, Reading. ❤️ deze Reading heeft me alleszins de rust geschonken waar ik naar op zoek was. Een gewoon zinnetje of een mooie quoot kan dat niet, de tekst die je schreef vallen al míjn schakeltjes perfect in elkaar hoe het was, hoe ik het ervaarde en waar ik ben en ook mijn twijfels,… oprechte dank 🙏🏻❤️

Inge
6 maanden geleden

Ik zat echt in een dipje de dag dat Marcel de reading deed.
Wat kan ik zeggen het klopte helemaal!
Bedankt dat ik nog even een extra vraag mocht stellen, het helpt me echt vooruit 🍀.
Ik lees het nog enkele dagen na 😉

Jopie
6 maanden geleden

Bedankt voor de reading Marcel.
Ziet er goed uit, bedankt hiervoor

Wendy
6 maanden geleden

Vandaag een reading ontvangen van Marcel.
Wat hij vertelde klopte helemaal!
Voor ik de reading ontving had ik het met een vriendin van mij over een bepaalde duidelijkheid die ik miste en hij benoemde dat in de reading. Dit kon hij onmogelijk weten.
Nogmaals dank je wel Marcel voor je heldere reading.
Groetjes Wendy

Angelique
een jaar geleden

Soms zijn gevoel en verstand zo in gevecht met elkaar, dat je het zelf niet meer weet.
De reading was erg confronterend en duidelijk!
Vol begrip, ook nog uitleg gekregen, over mijn vragen.
Dank je wel, voor de verheldering!

Bas
een jaar geleden

Hoi Marcel, bedankt voor het super mooie consult! Heel bijzonder! Ik herkende mij er zekker in top! Ik kom zeer een keer bij je langs als het weer kan voor een consult! Succes!! Groet Bas.

Esmeralda
een jaar geleden

... ik was er stil van en heb een traantje moeten wegpinken nadat ik vandaag een reading van jou heb mogen ontvangen. Zo waar en herkenbaar. Alles wat je schreef klopte met het verleden en heden. Dankbaar 🙏🏻

Yvonne Koster
een jaar geleden

Een reading ontvangen die zo herkenbaar is he. Precies omschreven hoe mijn leven gaat.. Woooow. Dank je wel Marcel 🙏🏻❤️