Voetreflex & Mediumconsult

Soms weet je niet waar je klachten vandaan komen, misschien weet je het wel maar lukt het je niet om vrij te komen van deze klachten. Ben je eraan toe om onderzoek naar jezelf te doen? Ben je er klaar voor om in je eigen kracht te komen? En zo jouw leven kleur te geven?

 

Samen met medium Marcel Koetsier heb ik een unieke behandeling ontwikkeld. Een behandeling waarbij Marcel jouw blokkades aan het licht laat komen. Een reading met Lenormand kaarten die de verborgen boodschap bespreekbaar maakt. 

 

Wanneer het voor jou duidelijk is waar de pijnpunten vandaan komen, zal ik de behandeltherapie voortzetten. Ik zal de blokkades laten doorstromen en er verlichting aan geven. Terwijl jij heerlijk ontspannen op de behandeltafel ligt zal ik jouw kracht geven met voetreflex therapie en healing.

 

Het leukste van deze behandeling is dat alles wat gebeurd, er mag zijn. We hebben muziekinstrumenten die soms gebruikt willen worden, er is kleur, geur en warmte. Er mag gelachen worden, graag zelfs!

 

Het zal wat onwennig zijn om iets wat je al (minimaal) een heel leven met je mee draagt, bij ons achter te laten. Daarom laat je het niet zomaar achter, ook daar is wat op gevonden wat voor jou werkt. De behandeling zal ruimte geven en rust, er is plaats gemaakt voor iets moois, iets nieuws wat zich mag aandienen. 

 

De medium en voetreflex behandeltherapie is geschikt voor alle soorten klachten; zoals fysieke klachten, mentale klachten, emotionele klachten, financiële klachten, en ook voor zaken waar je geen bewoording voor hebt.

 

De investering is € 165,- en 2,5  uur in de agenda