Dit ben ik

 

Ik ben Marcel Koetsier wonende in Alphen aan den Rijn, heb 2 dochters die reeds op zichzelf wonen. En ondertussen ben ik ook opa geworden van 3 prachtige kleinkinderen.

 

Vanaf mijn jeugd weet ik al dat ik spirituele gedachten en gevoelens had, alleen heeft dat zich pas ruim 13 jaar geleden geopenbaard. 

Na een heftige periode in mijn leven was ik op zoek naar mijn innerlijk rust, op mijn zoektocht naar deze plek kwam ik terecht op Facebook.

Hier ben ik deel gaan nemen aan een aantal spirituele groepen, en kwam tot de ontdekking dat er voor mij veel raak vlakken waren met gelijkgestemden.

Als er een foto gelezen werd in een groep, dacht ik ... he ze slaan iets over of er is meer informatie. En zo ben ik begonnen om mensen een fotoreading te geven, puur en alleen op mijn gevoel.

Tevens was ik ook aan de slag gegaan met de Lenormand kaarten, hiermee kan ik mooie en zuivere boodschappen doorgeven aan mijn cliënten. 

 

Na een tijdje kwam ik in contact met Bep het medium uit Leiden, zij heeft voor mij veel duidelijk gemaakt hoe h.e.a. werkt in de Spirituele wereld. Maar ook het Alphense medium Anna Britsemmer, daar kreeg ik ook niet te verstane woorden te horen. Of ik wel eens aan de slag wilde gaan met "mijn" werk waar ik voor geboren ben.

Eerst ben ik voorzichtig begonnen om paranormaal beurzen te organiseren, dat vond ik wel redelijk veilig voor mijzelf. Maar al snel kreeg ik de vraag van een collega, zal jij op mijn plekje in de Broodfabriek willen plaats nemen wegens vakantie. En zo is alles begonnen!

 

Ik zat bij mijn lieve medium collega Omata Tutini op de kraam, en al snel liep het storm met klanten. Dit kwam ook omdat ik op Facebook ondertussen zelf ook flink aan de slag was gegaan met een paranormale groep (ondertussen nu ruim 16.000 volgers mag ik met trots zeggen)

Ondertussen was ik ook in de leer gegaan voor mijn Kundalini en Gold Reiki Masterschap, ik kwam er ook achter dat ik helende handen had.

Met mijn lief Esther van der Linden ben ik een paar jaar geleden gestart om Reiki cursussen te geven, we hebben samen al heel wat mensen gelukkig mogen maken met hun masterschap! 

Wat ik persoonlijk het mooie vind aan Reiki, is dat je het niet alleen voor een ander doet, maar als eerste voor jezelf. Je komt sterker in je schoenen te staan en hoe mooi is het als je dit ook mag doorgeven.

 

Op dit moment geef ik consulten aan cliënten, en ook cursussen waarbij de intuïtie van de deelnemers op nummer 1 staat.

 

Nu het toch hebben over nummer 1...

Mijn quote:

Zet jezelf altijd op nummer 1, zonder egoïstisch te zijn. Zo heb je meer overzicht, en kan je ook anderen beter helpen.

 

Zoek je hulp in je zoektocht naar jouw unieke eigenschappen of mediumschap, dan help ik je graag om duidelijkheid te creëren wat bij jouw past.   

 

Indien je vragen hebt, of een afspraak wilt maken klik dan op onderstaande button "stuur een bericht"

 

Warme groet.

Marcel Koetsier